A Jövő Munkahelye

A JÖVŐ MUNKAHELYE: EGYEDÜLÁLLÓ FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

A technológiai innováció és a társadalmi változások a technológiák, stratégiák és folyamatok gyors ütemű fejlődéséhez vezetnek, emiatt átalakulóban van a munkahely ma ismert fogalma is.

Ezt támasztja alá, hogy a közeljövőben a globális munkaerő 50%-át az Y generáció tagjai adják majd; az adatok 40%-a felhő alapú lesz; az IoT pedig több, mint 20 milliárd eszközt kapcsol majd össze.

A Gartner kutatóintézet Magic Quadrant iparági elemzésében a Getronics-ot a menedzselt munkahely szolgáltatások vezető szakértőjeként ismeri el Észak-Amerikában és Európában is.1

Smart Work portfóliónk fókuszában a legújabb, automatizált támogatási eszközök és mobil, a közös munkavégzést támogató, illetve felhő technológiák vannak, melyek kombinációjával a munkatársak bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről tudnak dolgozni. Bővebb információ:

 

A szervezeteknek változtatniuk kell a kimagasló felhasználói élményhez szokott, új munkavállalói generációknak kínált kapcsolódási és kommunikációs lehetőségeken és a nekik nyújtott támogatás módjában. Ellenkező esetben azt kockáztatják, hogy lemaradnak a versenyben.

1 A Gartner nem tesz ajánlást a kutatási kiadványaiban bemutatott egyetlen beszállító, termék vagy szolgáltatás javára sem, és nem tesz olyan javaslatot a technológiák felhasználóinak, hogy csak a legmagasabb minősítésű vagy egyéb megjelöléssel rendelkező gyártókat válasszák. A Gartner kutatási kiadványai a Gartner kutatási szervezetének véleményeit ismertetik, és nem tekinthetők ténymegállapításnak. A Gartner elutasít minden olyan nyílt vagy burkolt garanciális felelősséget, amelyek kutatásaira hivatkoznak, beleértve az értékesíthetőségre vagy egy adott célra való alkalmasságra vonatkozó garanciákat.

Workspace of the Future

Lépjen velünk kapcsolatba mihamarabb, és tekintsük át üzleti céljait és igényeit közösen!